У Збройних силах – 93-тя смерть від коронавірусної хвороби

 

В українській армії – 93-й летальний випадок від наслідків коронавірусної хвороби. Помер цивільний працівник ЗСУ в Одесі.

Як передає “Новинарня“, про це 23 травня повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗС України.

“На жаль, у Збройних силах України зареєстровано 93-й летальний випадок від ускладнень, викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19. Працівник ЗСУ перебував на лікуванні в Одеській міській лікарні. Не зважаючи на проведену терапію, стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали. Висловлюємо співчуття близьким та рідним…” – ідеться в повідомленні.

При цьому за минулу добу зареєстровано чотири нових випадки захворювання на COVID-19. Із них до закладу охорони здоров’я госпіталізовано одну особу.

Відтак станом на ранок 23 травня в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 231 особа.

Всього за час епідемії одужало 24 780 осіб (за добу цей показник не змінився).

Летальних випадків – 93‎.

На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебувають 83 особи.

З початку епідемії в ЗСУ фіксували загалом 25 104 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, померлих і тих, хто одужав).

Від початку вакцинальної кампанії в ЗС України 52 296 осіб отримали одну дозу вакцини, із них 3 289 військових медиків. Повторно провакциновано 454 особи.

За даними “Новинарні“, 93 летальні випадки від коронавірусу в Збройних силах – це:

Читайте також:
У зоні ООС почався другий етап вакцинації військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна