У Збройних силах – 82-га смерть від наслідків коронавірусу

 

У Збройних силах України сталася ще одна смерть, спричинена наслідками коронавірусу – помер цивільний працівник ЗСУ в Одесі.

Про це повідомив пресцентр Командування медичних сил ЗСУ в ранковому зведенні 3 травня.

“На жаль, у Збройних силах України зареєстровано 82-й летальний випадок від ускладнень, викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19. Працівник ЗС України перебував на лікуванні в міській інфекційній лікарні міста Одеси. Не зважаючи на проведену терапію, стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали. Висловлюємо співчуття близьким та рідним…” – сказано в повідомленні.

За минулу добу також зареєстровано сім нових випадків захворювання на COVID-19. З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано дві особи.

Одужали за добу 10 армійців.

Всього за час епідемії в армії від коронавірусу одужало 23 337 осіб, летальних випадків – 82.

Відтак станом на ранок 3 травня в ЗСУ на COVID-19 хворіють 1345 осіб.

На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебувають 245 осіб.

За підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в ЗСУ коронавірус офіційно реєстрували у 24 764 осіб (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Від початку вакцинальної кампанії у Збройних силах України 47 095 осіб отримали одну дозу вакцини, з них 3 178 військових медиків. За великодню добу число щеплень не змінилося.

За даними “Новинарні“, 82 летальні випадки від коронавірусу в Збройних силах – це:

Читайте також:
За Великодню добу в Україні виявили 2,7 тис. хворих із коронавірусом, щепили – менше двохсот

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна