У Збройних силах – 52-га смерть від коронавірусу, знову на Одещині

 

У Збройних силах України зареєстрований 52-й летальний випадок від ускладнень, викликаних COVID-19. Померлий – цивільний працівник ЗСУ з Одещини.

Про це йдеться у зведенні Командування медичних сил за 18 березня.

“Працівник ЗС України з 15.03.2021 перебував на стаціонарному лікуванні в КНП “Чорноморська лікарня” Чорноморської міської ради Одеської області. Не зважаючи на проведену терапію, стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали. Висловлюємо співчуття близьким та рідним…” – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 51-ша смерть від “ковіду” в ЗСУ напередодні сталася в Одесі.

Також за минулу добу зареєстровано 223 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Із них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 39 осіб.

Відтак станом на ранок 19 березня в Збройних силах на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 1877 осіб. Одужали 17204 особи (+109 за добу).

На ізоляції (в т. ч. самоізоляції) в армії перебувають 543 особи.

За підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в ЗСУ коронавірус офіційно реєстрували в 19133 осіб (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За даними “Новинарні“, 52 летальні випадки від коронавірусу в Збройних силах – це:

Читайте також:
В Україні – найвищий добовий показник нових COVID-хворих із початку року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна