COVID-19 у війську: чотири нових випадки зараження за добу, один працівник ЗСУ помер

 

Протягом доби вівторка, 26 травня, у війську виявили чотири нових інфікування COVID-19, напередодні один працівник Збройних сил України помер від наслідків коронавірусу.

Про це в середу, 27 травня, повідомляють у пресслужбі Командування Медичних сил ЗСУ.

“Працівник хворів із 11 травня, лікувався вдома. 18 травня у зв’язку із погіршенням стану здоров’я він звернувся до міської лікарні Кам’яно-Бузького району Львівської області та тогож дня йому провели експрес-тест для виявлення ознак наявності COVID-19. Дослідження пацієнта показали негативний результат. Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня з відсутністю динаміки до покращення стану здоров’я він був скерований в Львівську туберкульозну лікарню. Там провели лабораторне дослідження методом ПЛР тестування, за результатами якого у працівника ЗС України підтвердили захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 посмертно”, – йдеться у повідомленні.

На ізоляції (самоізоляція) перебуває 287 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби складає 35 осіб.

У закладах охорони здоров’я – двоє військовослужбовців (Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону та Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ”).

Ще один військовий (Київщина) перебуває на амбулаторному лікуванні, сьогодні його госпіталізують до клініки.

За весь час пандемії у ЗСУ зафіксовано 162 інфікування COVID-19, активних – 57, одужали – 102 людини, три випадки – летальні.

Як інформувала “Новинарня“, загальне число хворих на коронавірус в Україні зменшується другий день поспіль.

Читайте також:
В Об’єднаних силах підтверджено перший випадок коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.