У ЗСУ зафіксували шосту смерть від COVID-19

 

У Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 305 осіб. Минулої доби померла працівниця Збройних сил у Житомирській області.

Про це йдеться у зведенні пресцентру Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюдненому в неділю, 9 серпня.

“З 24 липня 2020 року жінка перебувала на амбулаторному лікуванні за адресою проживання. У зв’язку з погіршенням стану 2 серпня госпіталізована. Із 3 серпня була підключена до апарату ШВЛ. Померла зранку 9 серпня”, – повідомили в пресцентрі КМС.

Число активних випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ зросло на 4 (напередодні йшлося про 301 недужого).

За минулу добу в армії зареєстровано 11 нових випадків COVID-19.

Зазначається, що за весь час епідемії в ЗСУ одужали 681 осіб (+6 за добу). Летальних випадків тепер шість.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, загалом у Збройних силах з початку епідемії було діагностовано 992 випадок коронавірусної хвороби (разом з активними зараз, одужалими й померлими).

Серед нових виявлених хворих в закладах охорони здоров’я перебувають три особи (Національний Військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – два військовослужбовці, військовий госпіталь у смт Десна – один військовослужбовець). Стан здоров’я цих пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби із нових діагностованих – вісім осіб (Київська область – один військовослужбовець, Львівська область – чотири, Закарпатська – один, Вінницька – один, Чернігівська область – один державний службовець ЗСУ). У них спостерігається легкий перебіг захворювання.
На ізоляції (в тому числі самоізоляції) серед армійців перебувають 795 осіб.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.