В армії – 36-та смерть від коронавірусу

 

Ще один український армієць помер від наслідків коронавірусу – працівник ЗС у Дніпрі.

Про це у зведенні в неділю, 20 грудня, повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

“На жаль, у Збройних силах України зафіксовано 36-й летальний випадок, спричинений захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19.
Працівник ЗС України перебував на лікуванні у міській клінічній лікарні м. Дніпро з 27.11.2020 року. ПЛР-тест від 28.11.2020 року позитивний. На фоні важких супутніх захворювань 19.12.2020 стан критично погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали. Висловлюємо співчуття близьким та рідним…” – ідеться у зведенні КМС.

Зазначається, що станом на ранок 20 грудня в ЗС України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 2939 осіб (мінус 93 активні випадки за добу).

Всього за час епідемії одужали 9992 особи (+158 за добу). Померли – 36.

За підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в Збройних силах зареєстрували 12 967 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За минулу добу в армії зареєстровано 66 нових випадків COVID-19. З них госпіталізовано 15 осіб: у 59-й військовий мобільний госпіталь (Сєвєродонецьк) – 4 військовослужбовці, Житомирський військовий госпіталь – 3, Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві та Військово-медичний клінічний центр Західного регіону у Львові – по 2, ВМКЦ Південного регіону в Одесі, Маріупольський та Білоцерківський військові госпіталі, 65-й військовий мобільний госпіталь (м. Часів Яр) – по 1.

На лікування вдома відправили 51 особу з нових виявлених, найбільше – в Київській області (16 військовослужбовців та 5 працівників ЗС України).

За даними “Новинарні“, 36 летальних випадків від коронавірусу в Збройних силах – це:

Читайте також:
Число нових випадків коронавірусу зменшується, госпіталізованих – зростає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна