У ЗСУ зафіксували другу смерть від коронавірусу

 

У Збройних силах України зафіксовано другий летальний випадок від коронавірусу.

Про це в четвер, 16 квітня, повідомили в пресслужбі Командування медичних сил ЗСУ.

“Сьогодні в реанімаційному відділенні Львівської обласної інфекційної лікарні у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, помер працівник Збройних сил України”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перші ознаки хвороби у нього з’явилися ще 1 квітня 2020 року: підвищена температура та утруднене дихання.

“У зв’язку з погіршенням самопочуття 8 квітня він був доправлений до Львівської обласної інфекційної лікарні, де знаходився на стаціонарному лікуванні у реанімаційному відділенні, підключений до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ) та отримував необхідне лікування”, – підкреслюють військові медики.

Захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було підтверджено за допомогою ПЛР-тестування 12 квітня.

16 квітня о 10.20 він помер.

“За наявної інформації у чоловіка, окрім гострої респіраторної хвороби Covid-19, були супутні захворювання”, – підкреслили в КМС ЗСУ.

Як інформувала “Новинарня“, 7 квітня 2020 року в ЗСУ зафіксували першу смерть від коронавірусу. Це жінка, працівник ЗС України однієї з військових частин з Івано-Франківської області.

Станом на 07:00 четверга, 16 квітня, в Збройних силах України зареєстровано 28 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2,

Читайте також:
У ЗСУ підтвердили 5 нових випадків коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна