У ЗСУ підтвердили 5 нових випадків коронавірусу

 

У Збройних силах за добу підтверджено п’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це йдеться у повідомленні Командування Медичних сил ЗС у четвер, 16 квітня.

“На 07:00 четверга, 16 квітня, в Збройних силах України зареєстровано 28 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них одна людина одужала та один – летальний”, – йдеться у повідомленні.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 274 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 40 осіб.

За добу підтверджено п’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Зокрема, у військовослужбовця Чернівецького гарнізону, що на початку квітня мав контакти із особами, які прибули з закордону та з 5 квітня пребував на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. 10 квітня він вийшов на службу, але в чоловіка виявили підвищення температури, він був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

У трьох військовослужбовців різних військових частин Запорізького гарнізону, що з 9 квітня перебували на самоізоляції у зв’язку з контактом з інфікованою особою, стан здоров’я задовільний, продовжують лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

У працівниці Збройних Сил України Харківського гарнізону, що з 13 квітня відповідно до рекомендацій сімейного лікаря знаходилась на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах.

Як інформувала “Новинарня“, 16 квітня в Україні підтверджено 4161 випадок захворювання на COVID-19. За добу зареєстровано 397 нових випадків.

Читайте також:
Китай повідомив про COVID-19 через тиждень від початку пандемії, – АР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна