У Збройних силах – 68-ма смерть від коронавірусу

 

В українському війську від коронавірусу помер ще один чоловік – знову цивільний працівник. Смерть настала в лікарні Очакова на Миколаївщині.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні Командування медичних сил ЗСУ 10 квітня.

“На жаль, у Збройних силах України зареєстровано ще один летальний випадок від ускладнень викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19. Працівник ЗС України з 17.03.2021 перебував на стаціонарному лікуванні в Очаківський центральній районній лікарні. Не зважаючи на проведену терапію, 09.04.2021 стан його здоров’я різко погіршився. Проведені реанімаційні заходи не мали успіху”, – розповіли в КМС, висловивши співчуття близьким та рідним покійного.

Це 68-й летальний випадок від коронавірусних наслідків у ЗСУ.

Одужало за час епідемії 20039 армійців (за минулу добу – 120).

За минулу добу зареєстровано 175 нових випадків захворювання. З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 32 особи.

Відтак станом на ранок 10 квітня в ЗС України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 2965 осіб.

На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебуває 965 осіб.

За підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в ЗСУ коронавірус офіційно реєстрували у 23 072 осіб (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Від початку вакцинальної кампанії у Збройних силах 34486 осіб отримали одну дозу вакцини, з них 2812 медичних працівників.
За минулу добу проти COVID-19 в армії щеплено 1247 осіб.

За даними “Новинарні“, 68 летальних випадків від коронавірусу в Збройних силах – це:

Читайте також:
За добу в Україні – 17,5 тис. нових випадків коронавурсної хвороби

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.