У Харкові від наслідків COVID-19 помер працівник ЗСУ

доповнено

У Збройних силах України – ще один летальний випадок від наслідків коронавірусної хвороби. У Харкові помер працівник ЗСУ.

Як передає “Новинарня“, про це у ранковому зведенні 12 травня повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

“На жаль, у Збройних силах України зареєстровано 87-й летальний випадок від ускладнень, викликаних гострою респіраторною хворобою COVID-19. Працівник ЗСУ перебував на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. Незважаючи на проведену терапію, стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали. Висловлюємо співчуття близьким та рідним”, – йдеться в повідомленні.

Станом на ранок 12 травня в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 620 осіб.

За добу одужали 175 армійці, усього за час епідемії – 24 236 осіб. Летальних випадків – 87.

За минулу добу зареєстровано 31 новий випадок захворювання, із них 14 занедужалих госпіталізували до закладів охорони здоров’я.

На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебуває 157 осіб.

За підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в ЗСУ коронавірус офіційно реєстрували у 24 942 осіб (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Від початку вакцинальної кампанії у Збройних силах 50 331 особа отримала першу дозу вакцини, з них 3 250 – військові медики. За минулу добу проти COVID-19 в армії щеплено 340 осіб.

За даними “Новинарні“, 87 летальних випадків від коронавірусу в Збройних силах – це:

Читайте також:
COVID-19 в Україні: за добу виявили понад 4,5 тис. нових інфікувань

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна