На Закарпатті обвалився міст через Тересву, в річку впали два авто

У Закарпатській області обвалився міст через річку Тересва.

Про це 24 липня повідомив у телеграмі журналіст Віталій Глагола.

За його словами, нещасний випадок трапився на дорозі Н-09 Мукачево–Рахів–Івано-Франківськ–Львів.

Журналіст поширив фото з місця аварії: два авто через провал мостового полотна впали на зміліле русло річки. Вантажний автомобіль завис, легковик – перекинувся.

Фото: Віталій Глагола

Під час обвалу мосту пошкоджено ці два автомобілі: легковик Skoda на польській реєстрації та вантажівка. У легковому авто було п’ять людей. Загалом троє потерпілих, одна жінка у важкому стані. Водій вантажівки обійшовся без травм.

Міст тривалий час вважався аварійним. Його мали відремонтувати ще у 2021 році за програмою “Велике будівництво”. В Закарпатській ОДА тоді повідомляли, що реконструкція мосту триватиме два роки.

Наразі рух цією ділянкою паралізовано. Увесь рух направлено обʼїзд.

ДСНС підтвердила інформацію, додавши: “24 липня о 19:00 до Служби порятунку надійшла інформація про руйнування автомобільного моста (протяжністю орієнтовно 30 м) між смт Тересва та с. Бедевля Тячівського району… Від ДСНС залучено 4 одиниці техніки та 17 чоловік особового складу”.

Читайте також:
“Керченський міст має бути нейтралізований”, – Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна