Зеленський на Ставці заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Президент Володимир Зеленський 6 травня провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача щодо ситуації на фронті, виробництва озброєння українським оборонно-промисловим комплексом і постачання зброї від партнерів.

Про це глава держави розповів у Telegram.

Першим на засіданні Ставки обговорювали питання фронту, президент заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

“Він був на передовій, безпосередньо у бригадах. Доповів про ключові виклики та потреби. Готуємось. Була також доповідь щодо нашого власного виробництва зброї та комплектації наших бригад. Максимум робимо, щоб дати більше зброї для наших воїнів”, – розповів президент.

Окремо йшлося про постачання від партнерів: терміни та можливість прискорити реальне надходження зброї та снарядів.

“Реальне. Фактичне. За політичними рішеннями має бути реальна логістика – реальне отримання зброї нашими воїнами. Всі, хто залучений, мають зараз працювати 24/7 з партнерами, зокрема зі Сполученими Штатами”, – наголосив Зеленський.

Читайте також:
Зеленський збирав ставку: був великий звіт щодо ступеня готовності фортифікацій у прикордонні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна