Чарівна “Сергієтта”: на Закарпатті чоловік переодягнувся у свою сестру, щоб втекти за кордон

44-річний мешканець міста Золотоноша (Черкащина) під виглядом своєї сестри намагався незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Як розповіли прикордонники, при собі чоловік мав паспорт своєї сестри, а також, щоб «відповідати» фотографії в документі, зробив макіяж, одягнув перуку та жіночу спідницю.

“Чарівна «Сергієтта» спланувала подорож за кордон. 44-річний мешканець Золотоноші, переодягнений у жінку, намагався перетнути кордон з Румунією. «Фешн-лук», макіяж з перукою – саме в такому вигляді, маючи з собою паспорт сестри, українець прибув на Закарпаття”, – йдеться в повідомленні.

Прикордонники викрили “фокус” із переодяганням, проте чоловік не здавався, стверджуючи, що є громадянкою України, і навіть надав для перевірки паспорт.

Правоохоронці склали протокол щодо затриманого про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП — незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України. Наразі справу скерували до суду.

Читайте також:
У Тисі на Закарпатті знову знайшли мертвого чоловіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна