У Мукачеві відкрили Центр рекрутингу української армії

У Мукачеві Закарпатської області відкрито Центр рекрутингу української армії. Загалом це вже двадцятий центр, який відкрили в Україні.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада в четвер, 2 травня.

«Це частина мережі центрів, яку створює Міністерство оборони України у співпраці з місцевими органами самоврядування та місцевою владою. У Мукачеві відкрито 20-й центр в країні», — йдеться в повідомленні.

Центр рекрутингу української армії розташований у приміщенні ЦНАПу за адресою: площа Духновича, 2. Час роботи центру: з понеділка по четвер з 8:00 до 18:00, в п’ятницю з 8:00 до 15:00, і в суботу з 9:00 до 15:00. Телефон для довідок: 0503723000.

У центрі ще раз нагадали, що тут не видають повістки. Громадянам надають інформаційно-консультаційні послуги щодо служби у Збройних Силах та, за бажанням, можуть зареєструвати на службу у військову частину та посаду за своїм вибором.

«Це добровільний і свідомий вибір. І це головний акцент у роботі рекрутингових центрів. Громадянин може обирати: де він хоче служити і ким хоче служити. Він це може зробити, враховуючи свою підготовку, фах та стан здоров’я. У центрі вибрати частину і фах може і людина, яка вже отримала повістку», – зазначив Уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Читайте також:
В Ужгороді відкрили Центр рекрутингу – перший на Закарпатті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна