Відбір до Національної збірної на Invictus Games 2023: як взяти участь

Міністерство у справах ветеранів спільно з благодійним фондом “Повернись живим” та Центром стратегічних комунікацій “СтратКом Україна” здійснює відбір та підготовку Національної збірної України для участі у змаганнях Invictus Games 2023 року, що відбудуться в німецькому Дюссельдорфі з 9 по 16 вересня.

Як повідомили “Новинарні” в пресслужбі фонду “Повернись живим”, триває збір запитів на допомогу в реєстрації на відбір до Національної збірної.

Збір запитів відкритий до 23:59 28 березня 2023 року включно.

Відбіркові змагання пройдуть у Львові. І важливо, щоб усі ветерани або діючі військовослужбовці, які отримали травми, поранення (видимі та невидимі) або захворіли внаслідок участі в бойових діях, і хочуть взяти участь у відборі збірної, могли це зробити вчасно.

Тому команди Мінветеранів, Страткому і допоможуть усім охочим взяти участь у змаганнях.

Для цього потрібно заповнити форму і залишатися на зв’язку – команда організаторів зв’яжеться з вами.

Довідково:

Ігри Нескорених (англ. Invictus Games) — міжнародні змагання для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки.

Засновані Герцогом Сассекським 2014 року.

Україна долучилася до Ігор Нескорених у 2017 році, дебютувавши на змаганнях у Торонто (Канада). У 2018 році наша збірна брала участь в Invictus Games у австралійському Сіднеї, де виступила дуже успішно.

У травні 2020 року міжнародні змагання мали відбутися у Гаазі, проте у зв’язку карантинними обмеженнями, спричиненими COVID-19, вони були перенесені й відбулися у квітні 2022 року.

Мета проєкту “Ігри Нескорених в Україні” — створювати нові можливості для поранених та травмованих українських ветеранів та військовослужбовців, підтримуючи їх на шляху до фізичного відновлення, психологічної реабілітації та соціальної інтеграції. Команда проекту сприяє розвитку та популяризації спорту як дієвої реабілітації серед поранених бійців, а також спонукає суспільство й державу створювати для цього необхідні умови.

За час існування в Україні проект розширив спортивні дисципліни, доступні для ветеранів, сприяв запуску державної системи спортивної реабілітації поранених військовослужбовців та ветеранів, змінив життя сотень ветеранів та їхніх родин, а також мобілізував суспільство на підтримку українських бійців на шляху до повернення до мирного життя після війни.

Читайте також:
“Гроші – це наша проблема”. Зеленський зустрівся з учасниками “Ігор нескорених”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна