Під час бомбардування Харківщини російський літак впустив КАБ на житловий квартал Бєлгорода: пошкоджено 30 будинків, є постраждалі. ВІДЕО

Російський літак, який завдавав ударів по Харкову, вдень 4 травня впустив керовану авіабомбу на житловий квартал Бєлгорода.

Про це повідомляє бєлгородське видання “Пепел”.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що в Бєлгороді “відбувся вибух”. Причин він не назвав.

За його словами, внаслідок вибуху пошкоджено 30 приватних будинків та 10 автомобілів. П’ятеро людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Усіх постраждалих госпіталізували.

Як зазначає видання “Пепел”, те, що губернатор не назвав причину вибуху, є непрямим доказом, що це була саме російська авіабомба, яка впала під час бомбардування Харківщини.

На те, що це була саме авіабомба, вказує і характер руйнувань, не характерний для наслідків влучання безпілотників.

Це вже не перша “впущена” авіабомба росіянами на свою ж територію. За підрахунками російського телеграм-каналу ASTRA, лише протягом березня-квітня цього року військово-космічні сили РФ впустили на прикордонні території понад 20 авіабомб.

Читайте також:
Росіяни вдарили КАБами по підприємству в Харкові — зайнялася сильна пожежа, в області пошкодили будинки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна