Росіяни вдарили КАБами по підприємству в Харкові — зайнялася сильна пожежа, в області пошкодили будинки. ОНОВЛЕНО

оновлено

Вдень 4 травня російські окупаційні війська завдали чергового удару по Харкові та області, внаслідок чого є руйнування та постраждалі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Близько 14:00 окупанти обстріляли з артилерії село Одноробівку Золочівського району. У результаті п‘яти ударів пошкоджено два двоповерхові багатоквартирні будинки, один приватний будинок та мережі. Обійшлося без постраждалих. Фахівці ліквідовують наслідки обстрілу.

О 15:15 окупанти завдали ударів КАБами по селу Черкаські Тишки Харківського району. Поцілили в приватний будинок. Постраждала 74-річна жінка, яку госпіталізували до медичної установи.

О 16:27 Синєгубов повідомив, що росіяни вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова.

За словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, внаслідок “прильоту” зайнялася сильна пожежа на виробничому підприємстві Індустріального району. Інформація щодо постраждалих уточнюється. До цього Терехов повідомляв по загрозу пусків КАБів на місто.

Як повідомив Синєгубов, станом на 19:17 відомо про шістьох пострадалих: четверо жінок 39, 36, 21 та 18 років, та двоє 21-річних чоловіків. Постраждалі мають вибухові поранення. Усі — працівники підприємства.

Читайте також:
Ракетний удар по Кропивницькому 3 травня: пошкоджено 20 будинків, постраждалий — у важкому стані

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна