Порошенко про справу Савченко: Чим менше пострілів на Донбасі, тим більша активність ворога в тилу

 

Зменшення кількості обстрілів на Донбасі противник компенсує активізацією гібридної війни на мирній території України.
Як передає “Новинарня“, про це заявив президент України Петро Порошенко в суботу, 24 березня, на урочистостях з нагоди 26-ї річниці створення Служби безпеки України.

“…Зараз, коли ми бачимо, чим менше пострілів у зоні бойових дій, тим більша активність ворога у тилу. Агресор наполегливо намагається змістити епіцентр гібридної війни як найближче до серця України. А серце – це наша древня столиця, красень Київ”, – сказав  Порошенко.

Він нагадав, що протягом останніх місяців СБУ провела дві масштабні операції, які “варті сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів”.

“Спочатку було блискуче викрито та легально задокументовано зв’язок так званого табору протесту під Верховною Радою з малоросійською політичною еміграцією в Росії, яка сидить під ковпаком ФСБ РФ. І, що важливо, отримано переконливі докази і перекрито фінансовий канал між Дніпром та Москва-рікою, яким вони переправляли ці «тридцять срібняків».
Ще більш важливо, і за це, пане голово (голова СБУ Василь Грицак – “Н”), вам і всьому особовому складу особлива подяка, – ви майстерно викрили оте вороже кубло, яке готувало масштабні теракти в Києві з численними жертвами, як вони це називали «керований хаос», готували державний переворот, заколот в Україні в інтересах Російської Федерації”, – наголосив Петро Порошенко, маючи на увазі арешт Володимира Рубана і депутатки Надії Савченко.

“Такі результати роботи СБУ стали можливими лише внаслідок системних змін, які поетапно посилювали функціональні спроможності Служби із захисту інтересів громадян та держави від зовнішніх і внутрішніх загроз”, – підсумував президент.

Читайте також:
Порошенко оприлюднив статистику щодо дієвості СБУ
та заспокоїв щодо ваги Служби в АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.