Звичаї “ДНР”: п’яний брат Захарченка в пивбарі ударив офіціанта “розочкою” в шию. ВІДЕО

 

Брат ватажка “ДНР” Сергій Захарченко влаштував п’яну бійку в донецькому барі “Beerstown”, що по вулиці Будьонівських Партизанів, 9А. Під час бійки Захарченко-молодший вдарив офіціанта “розочкою” із розбитого келиха у шию й почав душити.
Це видно з відеозапису із внутрішньої камери спостереження пивоварні, викладеного в YouTube.

Олександр Ходаковський

Олександр Ходаковський

Інформацію про бійку в барі Beerstown поширив Олександр Ходаковський – секретар т.зв. “радбезу ДНР”, командир батальйону бойовиків “Восток” і голова організації “Патріотичні сили Донбасу” (до 2014 року – командир “Альфи” СБУ на Донеччині), відомий як “людина Ахметова” в окупованому Донецьку.
У лютому ц.р. Ходаковський заявив про свою опозицію до Захарченка, виступає за його усунення від влади та оприлюднює факти компромату на “ватажка ДНР”.

“Цікаво, а недавнє події в “Бірстауні”, де рідний, якщо не помиляюся, брат Олександра Захарченка Сергій напав на офіціанта і завдав йому поранення в горло, про яке пишуть в інтернеті, хто тепер буде розслідувати?” – написав Ходаковський у блозі, ще раз наголошуючи на узурпації влади в “ДНР” Захарченком.

Прославляння Захарченка на "уроках громадянськості" в "ДНР"

Прославляння Захарченка на “уроках громадянськості” в “ДНР”

Як пише “4 влада”, детальніша інформація про інцидент була опублікована в одному з підконтрольних Ходаковському блогів, де зазвичай аноніми розміщують потрібні йому матеріали:

“Феєричне дійство розгорнулося ближче до 8-ї вечора 10 квітня цього року, в пивоварні “Beerstown”. Приїхав наш герой зі своїм товаришем до даного розважального закладу, в п’яному угарі відразу почавши приставати до офіціанток. Потім, біля діджейського пульту, вальяжно розмахуючи пістолетом, почав схиляти офіціантів до спільного розпивання алкоголю. Мабуть, не отримавши позитивної відповіді на питання “ти мене поважаєш?”, наш герой схопив коньячний келих і розбив його об офіціанта, а залишки келиха встромив тому ж бідоласі в шию.

Від скоєного відбулося протверезіння, і наш герой у компанії товариша вирішив ретируватись. Але вони нарвалися на загін поліції – хтось зі співробітників або відвідувачів зателефонував у РОВД. Тут наш герой і вирішив скористатися родинними зв’язками, для підтвердження пред’явивши документи.

Однак, до цього моменту в затриманих співробітники поліції виявили повний багажник зброї та кілька тисяч доларів. А через кілька хвилин дія почала нагадувати якусь воєнну операцію – прибули МГБ, СОБР і навіть особиста охорона Олександра Захарченко на чолі з “Семеном” і “Беркутом” (до речі, які теж вельми невпевнено трималися на ногах). Представники служби охорони Глави нашої Республіки під загрозою фізичної розправи винесли системи відеоспостереження, а потерпілого відвезли на швидкій”, – ідеться в повідомленні.

Олександр Ходаковський - про брата Захарченка

…….

Ходаковському вдалося роздобути і “злити” в інтернет відео з камери спостереження, встановленої в барі, яка зафіксувала “подвиги” молодшого брата Захарченка.

Цікаво, що гасло донецького ресторану-пивоварні Beerstown – “Дай человеку пива, и он даст тебе зрелищ”.

Читайте також:
Представники Ахметова беруть участь у роботі
тіньового російського уряду ДНР/ЛНР, – Bild

Росія вимагає від “глави ДНР” повернути гроші за вкрадене ним “гуманітарне” пальне

“Уроки громадянськості” в школах “ДНР”: як дітей перетворюють на “вату”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна