На фронті загинув автор найвідомішого фото Серебрянського лісу на заході сонця Денис Зелений

На війні загинув офіцер секції оперативного планування батальйону “Хорив” бригади Нацгвардії “Буревій” Денис Зелений.

Про це в середу, 8 травня, повідомили в мережі кондитерських Honey, де Денис менеджером до того, як став на захист країни.

“Наш герой Денис Зелений, захищаючи Україну, загинув під час бойових дій. Немає слів щоби висловити весь біль від втрати цієї людини. Справжній воїн, захисник і друг. Навіки в строю!”, — йдеться в повідомленні в Instagram.

Саме Денис є автором найвідомішого фото Серебрянського лісництва на заході сонця.

З осені 2022 року через Серебрянське лісництво, що розташоване неподалік від міста Кремінна Луганської області, пролягає лінія фронту. Це місце ведення активних бойових дій, де значна частина дерев побиті та зрізані обстрілами.

Частина лісу належить до ботанічного заказника місцевого значення “Серебрянський” — це понад 107 гектарів різноманітних екосистем. Раніше тут мешкали близько 200 червонокнижних лосів, а також косулі, благородні плямисті олені, кабани, зайці, лиси, борсуки тощо.

На фото видно, що російська артилерія на місці колись пишного соснового лісу залишила випалені дерева без верхівок.

Серебрянський ліс, квітень 2024 року. Автор: Денис Зелений

Дивіться репортаж “Новинарні” про бойові дії в цьому секторі: Десятки “жмурів”, яких ніхто не забирає, командир на протезі, ласка й сало для синиць: “вічна війна” 67 омбр ДУК у Серебрянському лісі. ВІДЕО




Читайте також:
На війні загинув наймолодший захисник “Азовсталі”, звільнений з російського полону вінничанин Назарій Гринцевич “Грінка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна