Деканоїдзе: справа Каська – зведення рахунків

 

Хатія Деканоїдзе
голова Національної поліції України

(FB)

Зміни в країні – не починаються зі звичайних людей. Для них потрібен показник так званих “рольових моделей”, які прийшли й готові змінювати долю цих самих звичайних людей.

Якщо зведення рахунків – це вдалий показник для нашої країни, значить, ми неправильно розуміємо цінності і майбутнє України.

Багато писалося, багато говорилося про те, що правоохоронна система повинна змінитися, стати фундаментом боротьби проти корупції й основою змін “рольових моделей” згори.

Те, що останнім часом ми спостерігаємо з боку Генпрокуратури – це не має відношення ні до цінностей, ні до майбутнього країни. І вже точно ніяк не можна назвати змінами.

Реваншизм робить свою справу. Оголосити підозру колишньому заступнику Генпрокурора, вночі, незрозуміло за яких обставин, – точно не додасть балів в очах майбутнього покоління країни.

Для мене як звичайної людини – це все дуже сумнівно і сумно. Який сенс декларувати те, що ми не здатні зробити? Який сенс вимагати змін від звичайних людей, якщо все показує зворотне, якщо суди теж підтримують реваншизм? Так хто змінюється? Чи достатньо тільки змін у поліції?

Мені шкода і сумно, що стандарти для наших “рольових моделей” – подвійні…

Читайте також:
Касько каже, що готовий доводити ГПУ свою невинуватість

Екс-заступнику генпрокурора Каську вночі вручили підозру у скоєнні злочину

Лещенко: “Департамент держслужби” в ГПУ блискавично створений
людьми Порошенка для дискредитації НАБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна