Оригінальний Lexus RZ в салоні Сіті Плаза ℗

RZ 450e — перший Lexus, створений з нуля як акумуляторний електромобіль. Він був створений відповідно до філософії Lexus Electrified, максимізуючи потенціал нових технологій, щоб гарантувати оптимальну продуктивність і надавати виняткові враження від водіння.

Lexus RZ — це набагато більше, ніж просто цифри. Це захоплююча поїздка на повністю електричному автомобілі з характером. Це означає ще більший апетит до захоплюючих поворотів і запас ходу до 440 км (WLTP).

Відкрийте для себе електричний автомобіль RZ 450e

Lexus RZ 450e – перша повністю електрична модель, розроблена з нуля. Особливості нової платформи виводять фірмовий почерк Lexus Driving Signature на новий рівень. Нова платформа e-TNGA характеризується неймовірно високою стабільністю, а блок акумуляторів повністю інтегрований в шасі під пасажирським салоном, що дозволяє знизити центр ваги, а це, в свою чергу, покращує баланс, характеристики керованості та чутливість.

Кузов виготовлений з високоміцних матеріалів і металів, а передові технології конструювання забезпечують виняткову міцність при низькій вазі, і цей автомобіль не просто використовує акумуляторно-електричний привід замість звичайного двигуна. Весь потенціал нових технологій було використано для підвищення продуктивності та задоволення від водіння в повній мірі. Завдяки приводу з нульовим рівнем викидів, RZ просуває нас далі на шляху до кліматично нейтрального та сталого суспільства.

Інтер’єр автомобіля такий же шикарний, як і саме авто. В салоні буде максимально комфортно, як водієві, так і пасажирам.

Унікальний 4-колісний привід

RZ — перша модель Lexus з приводом DIRECT4, яка працює з двома системами e-Axle. Ексклюзивний інтелектуальний привід Lexus DIRECT4 постійно балансує тягу на всіх чотирьох колесах, інтуїтивно та плавно розподіляючи крутний момент. У системі DIRECT4 датчики ECU збирають інформацію, оцінюють і реагують на ряд факторів, включаючи швидкість автомобіля, кут повороту керма та перевантаження. На основі цих даних розраховується відповідний крутний момент, який передається на кожну вісь для забезпечення максимального зчеплення.

У всіх відношеннях Лексус RZ 450e демонструє дизайн електрифікованого майбутнього. Тонкий і дивовижний, зі спортивним характером і витонченістю, яка з гордістю шанує свою спадщину.

Офіційний дилер Лексус «Сіті Плаза» пропонує на власні очі переконатися і ефективності даного автомобіля та відчути незабутні емоції від його тест-драйву. На нашому сайті ви можете переглянути фото авто, ознайомитися з його характеристиками.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна