Єдина конкурентка Трампа оголосила про вихід із президентських перегонів

Колишня губернаторка Південної Кароліни, експосол США в ООН Ніккі Гейлі оголосила про вихід із боротьби за президентську номінацію від Республіканської партії.

Про це вона сказала, виступаючи в середу, 6 березня, у Чарльстоні (штат Південна Кароліна), повідомляє CNN.

“Настав час призупинити мою кампанію. Я сказала, що хочу, щоб американці почули свої голоси. Я це зробила. Я ні про що не шкодую”, – заявила Гейлі.

Вона додала, що продовжить “використовувати свій голос для того, у що вірить”.

Таким чином єдиним кандидатом від Республіканської партії, який змагатиметься за президентську посаду, залишився колишній очільник Білого дому Дональд Трамп.

Це рішення було оголошено після так званого Супервівторка, коли Ніккі Гейлі перемогла на попередніх виборах кандидата від республіканців лише в одному штаті – Вермонті. Окрім того, вона виграла праймеріз лише у столиці Сполучених Штатів – Вашингтоні (округ Колумбія).

Трамп виграв усі решту праймериз і залишився недосяжним для своєї єдиної конкурентки.

Читайте також:
Опонентка Трампа вперше перемогла на праймериз республіканців – в окрузі Колумбія

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.