ЗСУ знищили частину штурмовиків РФ, які прорвались у Красногорівку. Ворогу не дають просуватися вглиб, – ОСУВ “Хортиця”

Українські воїни ліквідували частину штурмових груп російських військ, яким вдалося прорватися на вогнетривкий завод у Красногорівці Донецької області. А частково ті, хто залишилися, перебувають у складному становищі, оскільки практично позбавлені постачання боєкомплектом і підтримки бронетехніки. Бої тривають.

Про це зранку 9 травня повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” підполковник Назар Волошин в ефірі телемарафону.

За його словами, час від часу поодинокі групи окупантів намагаються заходити в східні околиці Красногорівки на бронетехніці, однак найчастіше вони йдуть пішки або на мотоциклах.

Нині Сили оборони перешкоджають намаганням росіян зайти у Красногорівку, використовуючи артилерію та міномети для знищення ворога на цьому напрямку. Таким чином, українські бійці стримують просування окупантів як вглиб міста, так і на його околицях.

У районі Красногорівки, за даними ОСУВ, за минулу добу відбулося 11 штурмів, 2 зустрічних боя та близько 120 скидів з ворожих дронів.

Читайте також:
Генштаб звітує про 146 боєзіткнень на фронті за добу: де відбито атак РФ найбільше

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна