Прикарпаття: заступник голови ВЛК купила синові “непридатність до військової служби”

За грошову винагороду в розмірі $1000 медики видали висновок комісії про непридатність хлопця до військової служби з подальшим виключенням з військового обліку.

Про це повідомила в п’ятницю, 1 березня, Спецпрокуратура Західного регіону.

За даними слідства, 50-річна заступник голови військово-лікарської комісії при Івано-Франківському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, скориставшись службовим становищем, вплинула на колег із військово-лікарської комісії, щоб ті сфабрикували дані про стан здоров’я її 27-річного сина.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній міри запобіжного заходу та відсторонення від посади. Крім цього, перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Читайте також:
В ексголови Чернігівської обласної ВЛК під час обшуків виявили майже мільйон доларів. Відправили під варту без права на заставу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.