У Дніпрі побили волонтера, поліція відкрила кримінальне провадження. ВІДЕО 18+

У Кам’янському на Дніпропетровщині невідомі побили волонтера Олександра Олійника, поліція почала розслідування.

Про це повідомляє обласна поліція.

За даними правоохоронців, потерпілий звернувся до поліції 4 лютого. Його опитали, наразі триває встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до нанесення тілесних ушкоджень.

Поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Ведеться досудове розслідування.

За даними з відкритих джерел відомо, що йдеться про волонтера та учасника акцій “Гроші на ЗСУ” з міста Камʼянське Дніпропетровської області Олександра Олійника.

“… Жорстоко побили молотком та костетом двоє невідомих сьогодні 4 лютого близько 12:00. У Олександра ушкоджено щелепу, зуби, розрізані губи, є скарги на біль у ногах. Олександр працює волонтером у благодійних фондах «Холодний яр 93» та «Надія Дніпра», – написала на ФБ про цей інцидент Марія Барабаш.

Обережно, відео 18+

Читайте також:
Побиття працівника військкомату в Житомирі: оприлюднено відео, де військові першими вдарили “нападника”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна