Били ракетами, артилерією, авіацією і дронами. Армія РФ за минулу добу 346 разів обстріляла Запорізьку область: які наслідки

Російські війська протягом 28 квітня 346 разів обстрілювали Запорізьку область. Під ворожим вогнем перебували 10 населених пунктів, є зруйновані житлові будинки та поранена людина.

Про це зранку 29 квітня повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю та 6 авіаційних ударів по Веселянці, Новоандріївці, Малій Токмачці та Роботиному.

118 БПЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку.

З реактивних систем залпового вогню російська армія обстрілювала Левадне, Малу Токмачку та Роботине. По території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки, Лугівського, Вербового, та Степногірська загарбники 216 разів били з артилерії.

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район. За словами Федорова, до влади надійшло 12 повідомлень про руйнування житла.

Читайте також:
Росіяни скинули 11 КАБів на правобережну частину Херсонщини: поцілили у два навчальні заклади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна