У польському МЗС анонсували новий пакет допомоги Україні

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський під час свого візиту до Києва оголосить про новий пакет допомоги Україні.

Про це заявив речник міністерства закордонних справ Польщі Павел Вронський, передає PAP.

Сікорський прибув до української столиці в п’ятницю, 22 грудня. За словами Вронського, цей візит є важливим, оскільки Сікорський – перший високопосадовець, що прибув до Києва після рішення ЄС щодо початку перемовин про вступ України.

Зазначається, що у глави польського МЗС запланована зустріч з президентом  Володимиром Зеленським, українським колегою Дмитром Кулебою, секретарем РНБО Олексієм Даніловим і очільником Міністерства оборони Рустемом Умєровим.

“Глава МЗС приготує та представить пакет допомоги для України та ідею співпраці та політичної підтримки. Польща не може бути лише військовим хабом, вона має бути економічним та політичним хабом для України”, – заявив Вронський.

Однак не уточнив, про яку допомогу йдеться.

Раніше Сікорський повідомив у Х (Twitter), що приїхав в Україну з першим на посаді закордонним візитом.

Читайте також:
Ексглава МЗС Польщі Сікорський особисто пригнав в Україну позашляховик для 93-ї бригади. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна