Порожній, розбитий, без комунікацій. У мережі показали фото фронтового Нью-Йорка

У мережі показали щемні фото з містечка Нью-Йорк Донецької області – населений пункт перебуває за 30 кілометрів від знищеного Бахмута, є передмістям Торецька.

Світлини поширив фотограф, автор фотокниги “Мій Маріуполь та світ довкола”, а нині військовослужбовець ЗСУ Мирослав Кобилянський.

“Містечко порожнє і розбите (в порівнянні з періодом АТО-ООС), вибухи не вщухають ані на хвилину, подекуди можна побачити цивільних людей з порожніми бутлями, які йдуть набирати воду у визначених місцях, проте,  проїхавши все містечко, однак побачив юрбу містян пенсійного віку, вочевидь, ті хто за жодних обставин не захотів покидати свій рідний дім. Газу не має, як і немає інших комунікацій. ЗСУ вгризлися в землю (лінія фронту тут закріпилася ще з 2015 року) й роблять усе, щоб не дати окупантам жодного шансу просунутися вперед навіть на крок, Сили оборони України успішно тримають оборону містечка”, – поділився враженнями військовий.

Нью Йорк, Донецька область 12 Нью Йорк, Донецька область 11 Нью Йорк, Донецька область 10 Нью Йорк, Донецька область 9 Нью Йорк, Донецька область 8 Нью Йорк, Донецька область 7 Нью Йорк, Донецька область 6 Нью Йорк, Донецька область 5 Нью Йорк, Донецька область 4 Нью Йорк, Донецька область 3 Нью Йорк, Донецька область 2 Нью Йорк, Донецька область 1 Нью Йорк, Донецька область
<
>

Читайте також:
Експрес-доставка “кабачків” в обмін на ФАБи, або Як живе і воює український Нью-Йорк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна