У Вінниці попрощалися з Назарієм “Грінкою” Гринцевичем. В труну поклали те, що любив за життя: Lego, печиво Oreo, “Хеппі Міл”

У Вінниці попрощалися із полеглим на фронті Назарієм “Грінкою” Гринцевичем. Він був наймолодшим з полонених бійців “Азову”, захисником “Азовсталі” та Маріуполя. Після полону “Грінка” знову повернувся до захисту України, однак 7 травня стало відомо, що 21-річний воїн загинув.

Церемонія прощання відбулася у Спасо-Преображенському храмі на вулиці Соборній, передає видання Vежа.

Вшанувати пам’ять ще одного Героя, який віддав своє життя за Україну, прийшли тисячі людей.

Фото: Vежа

В труну рідні поклали все, що він любив за життя: набір Lego, печиво Oreo, “Хеппі Міл”.

Фото: Костянтин і Влада Ліберови

Далі усі вирушили на стадіон “Ниви” (“Грінка” був фанатом ФК “Нива”), де й відбулося основне прощання.

Фото: Vежа

При цьому чимала частина тих, хто вшановував воїна, йшла поруч з колоною – з прапорами та гаслами. Зокрема, окрім патріотичних, вони вигукували одну з найвідоміших фраз “Грінки”, яку він використовував: “Любіть маму, їжте кашу, любіть Україну!”.

Читайте також:
На війні загинув наймолодший захисник “Азовсталі”, звільнений з російського полону вінничанин Назарій Гринцевич “Грінка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна