Помер журналіст Володимир Мостовий, який створив “Дзеркало тижня”

На 77-му році життя помер відомий український журналіст Володимир Мостовий.

Про це в четвер, 9 листопада, повідомляє видання “Дзеркало тижня”, засновником і першим головним редактором якого був Мостовий.

“Ми втратили людину, яка мала енциклопедичні знання, унікальне почуття гумору й такту, оптимізм і колосальну віру в Україну. Сьогодні дуже багато хто втратив не лише Вчителя, а й рідну і близьку людину”, – пише “ДТ”.

Володимир Мостовий народився у 1947 році в Перегонівці Кіровоградської області. Закінчив факультет журналістики Київського національного університету імені Шевченка. Працював у газетах “Прапор комунізму”, “Вечірній Київ”, “Хрещатик”, а з 1994 року став засновником та головним редактором “Дзеркала тижня”. Лишався на цій посаді до 2010 року.

Був головою Комісії з журналістської етики (з вересня 2001 року), членом Ради конкурентоспроможності України.

Обоє дітей – Юлія та Олексій – теж є журналістами. Дочка Юлія Мостова працювала першою заступницею батька в “Дзеркалі тижня”, а надалі зайняла його крісло головного редактора.

Читайте також:
Помер український режисер, постановник перших рок-фестивалів Сергій Архипчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна