У Миргороді попрощалися з бойовим пілотом 831-ї БрТА Денисом Василюком. ФОТО

У Миргороді попрощалися з бойовим пілотом, начальником штабу – першим заступником командира авіаційної ескадрильї 831-ї бригади тактичної авіації підполковником Денисом Василюком на псевдо «FLASH».

Про це у вівторок, 21 травня, повідомила військова частина.

“Він героїчно загинув у нерівному бою, виконуючи бойове завдання ціною свого життя стримуючи навалу переважаючих сил ворога”, – переповіли у бригаді.

Там також розповіли, що Денис Василюк після закінчення школи вибрав шлях військового льотчика та вступив на навчання до Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. З перших днів збройної агресії РФ мужньо та хоробро захищав територіальну цілісність України.

“Денис здійснив близько сотні бойових вильотів, неодноразово виводив техніку з-під удару ризикуючи своїм життям. Він не боявся складних завдань, був прикладом для багатьох. «FLASH» щоразу рвався у небо, бо знав, що його виліт це знищені засоби повітряного нападу противника спрямовані на цивільну інфраструктуру та мирне населення”, – кажуть у рідній військовій частині офіцера.

За рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах воєнного стану, самовідданість і патріотизм, доблесть і честь підполковник Денис Василюк був нагороджений медаллю «За військову службу Україні» та є повним кавалером ордену «За мужність».

Денис Василюк прощання 17 Денис Василюк прощання 16 Денис Василюк прощання 15 Денис Василюк прощання 14 Денис Василюк прощання 13 Денис Василюк прощання 12 Денис Василюк прощання 11 Денис Василюк прощання 10 Денис Василюк прощання 9 Денис Василюк прощання 8 Денис Василюк прощання 7 Денис Василюк прощання 6 Денис Василюк прощання 5 Денис Василюк прощання 4 Денис Василюк прощання 3 Денис Василюк прощання 2 Денис Василюк прощання 1
<
>

Читайте також:
На війні загинув льотчик, перший заступник командира авіаційної ескадрильї 831-ї БрТА Денис Василюк

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна