Ердогану стало зле під час передвиборчого прямого ефіру

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, який зараз активно готується до виборів, змушений був перервати участь у телеефірі через погане самопочуття.

Про це повідомляє TRT World, пише “Європейська правда”.

Після трьох публічних виступів у рамках своєї кампанії протягом дня Ердоган мав з’явитися у спільному вечірньому ефірі Ulke TV і Kanal 7.

Через щільний графік президента ефір довелося змістити на півтори години пізніше, а невдовзі після початку – несподівано перервати посеред запитання.

Ефір відновили через десять хвилин і Ердоган перепросив та пояснив, що йому стало зле. Він зазначив, що останні два дні були дуже насиченими і у нього проблеми зі шлунком.

“У певний момент я міркував, чи зрозуміють мене правильно, якщо я скасую участь у програмі. Але ж була обіцянка. Перепрошую вас і аудиторію”, – прокоментував президент.

Після того він відповів на ще кілька запитань і ефір завершився.

Нагадаємо, 14 травня у Туреччині пройдуть президентські і парламентські вибори, на яких 69-річний Ердоган змагатиметься зі спільним кандидатом від опозиції Кемалем Киличдароглу.

Читайте також:
Ердоган почергово поговорив із Зеленським і Путіним. Зеленський: “Там нема з ким говорити”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна