Новий командувач флоту Неїжпапа проінспектував кораблі та військові частини в Практичній гавані

 

Командувач Військово-морських сил ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа перевірив стан справ на кораблях та у військових частинах, що дислокуються у Практичній гавані.

Про це в понеділок, 22 червня, інформує пресцентр Командування Військово-морських сил ЗСУ.

“Заслухавши командирів, очільник українського флоту зосередив увагу на проблемних питаннях та шляхах їх вирішення, якісному несенні бойових чергувань, підготовку особового складу, підтримці бойової готовності та нарощуванні ефективності системи управління”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що важливим етапом роботи був огляд об’єктів військового містечка та спілкування з особовим складом.

“Розвиток інфраструктури об’єктів національного флоту та соціальне забезпечення є одним з пріоритетних напрямів нашої роботи. Місце служби та проживання військовослужбовців, їх соціальне забезпечення має відповідати всім сучасним стандартам”, – цитує контр-адмірала Олексія Неїжпапу його пресслужба.

Фото: пресцентр Командування ВМС ЗСУ

Як інформувала “Новинарня“, 11 червня своїми указами президент Володимир Зеленський звільнив із посади командувача Військово-морських сил ЗСУ Ігоря Воронченка та призначив на цю посаду Олексія Неїжпапу.

17 червня міністр оборони України призначив заступником командувача Військово-Морських сил Збройних сил України капітана 1 рангу Олексія Доскато, який раніше очолював управління бойової підготовки та був в.о. заступника командувача.

Читайте також:
Кадрові зміни у ВМС: хто протегує нового командувача Неїжпапу і чого від нього чекати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна