Нацгвардійці візьмуть участь у навчаннях “Rapid Trident 2019”

 

У вересні бійці Національної гвардії України візьмуть участь у масштабних навчаннях “Rapid Trident 2019”.

Про це у середу, 28 серпня, інформує пресслужба МВС.

“У вересні бійці Національної гвардії України візьмуть участь у масштабних навчаннях “Rapid Trident 2019”. Заходи пройдуть на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ поблизу Львова”, — йдеться у повідомленні.

У МВС нагадали, що участь у багатонаціональних навчаннях з 13 по 28 вересня візьмуть близько 3,7 тисяч військовослужбовців із 14 країн НАТО і партнерів блоку, включаючи майже 375 американських військовослужбовців і цивільних фахівців.

Поінформовано, що також упродовж серпня 18 інструкторів Збройних сил Канади в Україні навчали гвардійців зведеної роти процесу управління військами (TLP) та зв’язку за стандартами НАТО, тактиці пересування та інженерній підготовці, тактичній медицині та топографії.

Як писала “Новинарня“, підрозділ 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго Сил спеціальних операцій ЗС України повернувся із багатонаціональних навчань “Combined Resolve-XII”.

Читайте також:
На навчаннях “Rapid Trident 2018” відпрацювали навчальний бій із лазерною системою MILES

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна