Умєров обговорив із помічником Столтенберга дії для зміни ситуації на фронті

Міністр оборони Рустем Умєров провів зустріч з помічником генерального секретаря НАТО з розвідки та безпеки Скоттом Бреєм. Сторони обговорили поточний стан справ на полі бою та оцінили потенційні загрози.

Про це Умєров розповів у Facebook 25 квітня.

Український міністр наголосив, що протиповітряна оборона є одним з ключових елементів  захисту України і потребує посилення. Співрозмовники високо оцінили рівень обміну інформацією й координацію дій України з Альянсом, обмінялися думками щодо дій, які ще можна вжити для зміни ситуації на фронті.

“Висловив упевненість, що Україна стане членом НАТО, а моїм завданням як міністра бачу наближення цього моменту. Обговорили з паном Бреєм, які кроки нам треба для цього зробити”, – ідеться у повідомленні.

Умєров також висловив вдячність за всю надзвичайно важливу допомогу, яку Альянс надавав і продовжує надавати для боротьби України з російським агресором.

Читайте також:
У Київ приїхав новопризначений командувач оборони Данії: зустрівся із Сирським та Умєровим

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна