На Запоріжжі найближчим часом побудують десять підземних шкіл

У Запорізькій області найближчим часом побудують десять підземних шкіл, ще у десятьох школах зроблять капітальний ремонт в укриттях.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у п’ятницю, 26 квітня.

За його словами, про такі перспективи він поговорив на освітньому форумі у Запоріжжі разом з міністром освіти й науки України Оксеном Лісовим.
Також він подякував батькам, освітянам, директорам шкіл, керівникам відділів та управлінь освіти, представникам громад, поліції, рятувальникам, представникам Держспоживслужби за те, що ці плани вони впроваджують разом.

«Це спільна робота і спільна відповідальність. Сьогодні ми об’єднуємось, щоб подолати і освітні, і людські втрати. Сьогодні ми формуємо потужну платформу для майбутнього і наших дітей, і Запорізької області», — додав він.

Читайте також:
У Харкові будують підземну школу, відкриття запланували на весну. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна