Столтенберг уперше політав на винищувачі Eurofighter

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter.

Про це у четвер, 25 квітня, повідомили в пресслужбі Північноатлантичного альянсу.

Столтенберг здійснив політ на винищувачі в межах візиту до авіабази Лааге на півночі Німеччини, де дислокується 73-тє тактичне авіаційне крило німецьких Військово-повітряних сил.

Генсек назвав політ “чудовим досвідом”, підкресливши важливість авіабази Лааге для НАТО, “тому що звідси здійснюється підготовка найкращих пілотів у світі, а також підтримка різних місій з патрулювання повітряного простору, що є важливим у більш складному середовищі безпеки”.

Під час прес-конференції з командувачем ВПС Німеччини генерал-лейтенантом Інго Герхарцем Столтенберг також подякував Німеччині за її вирішальну роль у підтримці України як найбільшого військового донора в Європі.

Читайте також:
Німеччина може додати до коаліції винищувач Eurofighter, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна