Зміна Головнокомандувача під час війни призведе до катастрофи, – Шухевич

 

Народний депутат від “Радикальної партїі Ляшка” Юрій Шухевич заявив, що зміна Головнокомандувача у час війни з Росією може призвести до катастрофи.

“Ми живемо в дуже складний час — в час війни з Росією. І в цей момент змінювати Головнокомандувача — це просто недопустимо. Це може нас привести до катастрофи. Ми повинні згуртуватися, бо тільки в національній єдності запорука нашої переваги. В цей складний час закликаю вас полишити всякі емоції, полишити розбрат і об’єднатися всім в ім’я майбутньої перемоги”, — сказав Шухевич у відеозверненні.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно Меджліс кримськотатарського народу закликав на виборах 31 березня “підтримати голосуванням кандидатуру Петра Порошенка для вибору президентом України на новий термін”

Читайте також:
“Яструби” і “ватники” виборів-2019

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна