“Ти падаль і окупант”. У суді сталася сутичка між С14 та адвокатом бойовиків Рибіним. ВІДЕО

 

В Апеляційному суді Києва у п’ятницю, 27 липня, сталася сутичка між групою учасників націоналістичної організації “С14” та адвокатом Валентином Рибіним, який представляє інтереси багатьох обвинувачених та засуджених у справах про тероризм і сепаратизм, зокрема російських та іноземних бойовиків.

Відео інциденту опубліковано на сторінці С14 у “Фейсбуці”.

Як видно, між представниками “С14” та Рибіним у вестибулі виник словесний конфлікт.

Один із націоналістів кричав на Рибіна “окупант, падаль і сука” та намагався вдарити головою.
Також учасники “С14” вигукували “Чемодан, вокзал, Росія” і жбурнули в Рибіна монетами.

Сутичку стримували численні поліцейські.

Адвокат поводився зухвало, відповідаючи на закиди націоналістів лайкою. Валентин Рибін, зокрема, сказав лідерові “С14” Євгену Карасю, що той скоро буде сидіти у в’язниці “поруч із Лусваргі” (бразильський терорист “ДНР/ЛНР”, якого в судах захищає Рибін – “Н”).
“Підстилка в тебе в дупі, дебіл”, – також вигукнув він.

На своїй ФБ-сторінці “С14” звинуватила Валентина Рибіна у фінансуванні з боку ФСБ Росії.

“Цей невдаха нещодавно проґавив Лусваргі. І бразильський терорист поїхав назад у тюрму. Очевидно, ФСБ урізало йому (Рибіну) фінансування за низку проколів. Тим не менше Рибін далі системно намагається допомогти утікати від правосуддя міжнародним військовим злочинцям та терористам. Також саме він випустив на волю харківських “беркутів”, які одразу з суду втекли в Росію.
Уродженець Хабаровська Рибін, до речі, прямо бажає смерті українській владі та називає українців “украми”, – заявили в “С14”.

За висновком активістів, Рибін здійснює “операції по звільненню на свободу всіх полонених російських інтервентів і кадрових спецназівців з РФ”.

Читайте також:
Рубан сам попросив “ДНРівців” забрати його за обміном, – адвокат Рибін

Як відомо, адвокат Валентин Рибін не приховує своїх політичних симпатій до Росії, Антимайдану, сепаратистів і бойовиків Донбасу тощо.
В українських судах він захищав і захищає бразильського терориста Рафаела Лусваргі, затримнаих після бою на Луганщині ГРУшників Александрова і Єрофєєва, керівника організації “Офіцерський корпус” Володимира Рубана, обвинуваченого в незаконному перевезенні зброї та підготовці терактів, екс-урядовця з окупованого Криму Фаруха Камалова, обвинувачених у злочинах проти Майдану “беркутівців”, які завдяки йому тікали з України, та ін.

Читайте також:
Бразильського терориста Лусваргі взявся звільняти адвокат російських ГРУшників

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна