Донецький “Шахтар” у Києві відмовився від дітей АТОвців у футболках “Мій тато – герой”

 

Футбольний клуб “Шахтар” (Донецьк) відмовився від використання футболок із написом “Мій тата – герой” дітьми учасників АТО, які виходять на поле разом із футболістами.

Як передає “Новинарня” з посиланням на ТСН, станом на 25 листопада така акція відбувалася вже сім разів на різних матчах української прем’єр-ліги.

За ініціативою ГО “Федерація футболу учасників АТО” діти українських вояків виводять на поле гравців команд УПЛ, вдягаючи футболки зі словами “Мій тато – герой” на спині. Їх надягали і футболісти деяких клубів.

Однак у суботу, 25 листопада, за кілька годин до початку матчу “Олімпік” – “Шахтар” батьків попередили, що дітлахи мусять виходити на поле у своїх повсякденних курточках, повідомляє ТСН.

Матч відбувався в Києві на стадіоні “Динамо”.

Хлопчики й дівчатки перед початком матчу таки вийшли за руку з гравцями на поле, однак без символічних футболок.

Батьки дітей засудили таку позицію донецького клубу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що “Шахтар” не дозволяє своїм футболістам публічно підтримувати українську армію та писати про це в соцмережах. Таку позицію в клубі Ріната Ахметова пояснюють недоцільністю загострювати політичні позиції з огляду на наявність уболівальників “Шахтаря” в окупованому Донецьку.

Читайте також:
Бразилець із “Шахтаря” мусив видалити селфі з українським танком

Керівництво донецького “Шахтаря” змусило гравця видалити з Instagram
пост на підтримку Збройних сил

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна