Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару росіян по гуртожитку на Полтавщині зросла

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару по сімейному гуртожитку на Полтавщині, який російські війська здійснили пізно ввечері 8 квітня, зросла до 12 осіб.

Про це у вівторок, 9 квітня, повідомили в ГУ ДСНС України у Полтавській області.

“Рятувальники ліквідували наслідки ворожого удару по цивільному будинку в Полтавській громаді. Одна людина загинула, 12 людей — отримали травми, з них двоє дітей. Всім надається необхідна допомога”, — йдеться в повідомленні рятувальників.

Також врятовано 2 людини.

Внаслідок події знищено дах по всій площі та перекриття житлового будинку.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, усього в гуртожитку проживало близько 30 людей. Рятувальна операція тривала понад 3 години. Через ракетний удар пошкоджені два триповерхові будинки, один чотириповерховий та близько десятка автомобілів.

Контекст

Як повідомляла “Новинарняраніше, звук, схожий на вибух, жителі Полтавської громади почули близько 21:05 8 квітня. У цей час на Полтавщині 25 хвилин тривала повітряна тривога. Згодом стало відомо, що неподалік самого обласного центру внаслідок російської атаки зайнявся двоповерховий сімейний гуртожиток. Одразу стало відомо про одного загиблого та 10 постраждалих.

Читайте також:
На Львівщині через атаку дронів пошкоджено обʼєкт критичної інфраструктури

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна