Спроба прориву російських військ означатиме для них великі втрати: британська розвідка пояснила наслідки будівництва Україною фортифікацій на фронті

Будівництво оборонних позицій на фронті Україною зменшить здатність російських військ просуватися, а намагання здійснити прорив означатиме для них великі втрати.

Про це йдеться у свіжому огляді міноборони Великої Британії 10 березня.

Як зазначають британські розвідники, Україна майже напевно прискорила будівництво оборонних позицій на кількох ділянках лінії фронту. Це і протитанкові зуби дракона, і рови, і піхотні траншеї, і мінні поля, і укріплені оборонні позиції.

Розширення оборонних ліній, ймовірно, зменшить здатність Росії просуватися або використовувати тактичні досягнення в рамках поточних наступальних операцій.

“Створення основних оборонних позицій вказує на виснажливий характер конфлікту та означає, що будь-яка спроба провести проривні операції з високою ймовірністю супроводжуватиметься великими втратами”, — йдеться в огляді міноборони Британії.

Читайте також:
Дніпропетровщина встановлює “зуби дракона” і риє протитанкові рови

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна