Кулеба закликав союзників направити в Україну тренувальні місії для навчання військових

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав союзників збільшити та пришвидшити підтримку України, а під час ухвалення рішень керуватися двома правилами: швидше і більше.

Зокрема, український дипломат закликав союзників у разі необхідності направити свої тренувальні місії в Україну. Про це він сказав під час виступу на відеоконференції міністрів закордонних справ та оборони країн-союзників щодо підтримки України, передає “Європейська правда” 8 березня.

“Якщо ефективніше і більше українських військовослужбовців можна тренувати в Україні, а не за кордоном, значить потрібні саме такі рішення”, – підкреслив глава МЗС.

Разом з тим, Кулеба наголосив на необхідності виробляти та закуповувати більше цього боєприпасів та ракет для Києва, створювати можливості для ремонту пошкодженої техніки на території нашої країни, якнайшвидше нарощувати темпи виробництва зброї в Європі, щоб задовольнити потреби України та європейських партнерів.

Міністр закликав усунути всі перешкоди для розвитку та налагодження співпраці європейських оборонних індустрій та виділити всі необхідні ресурси задля створення нових виробничих потужностей.

Читайте також:
В ЄС до кінця літа пройдуть підготовку 60 тисяч українських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.