Сирський відвідав Бахмутський напрямок: спланували сценарії відсічі росіян та недопущення їхнього просування

Командувач Східного угрупування військ ЗСУ Олександр Сирський вкотре відвідав військові частини та підрозділи, які тримають оборону на Бахмутському напрямку. Заслухав командирів бригад щодо актуальної обстановки, провів оцінку ефективності вогневого ураження та розглянув нові способи підвищення вогневих спроможностей наших військ.

Про це повідомляє пресслужба Сухопутних військ 8 лютого.

“Ворог намагається прорвати нашу оборону в районі Часового Яру та вдається до локальних дій малими штурмовими групами під прикриттям дронів та артилерії. Широко застосовує дрони-камікадзе та використовує засоби радіоелектронної боротьби.
Ситуація напружена, вимагає постійного контролю за обстановкою та оперативного прийняття рішень безпосередньо на місцях”, – відзвітували у відомстві.

Сирський обговорив з командирами частин та підрозділів імовірну тактику дій російських військ та варіанти подальшого розвитку бойових дій. Після цього вони разом спланували сценарії відсічі окупантів та недопущення їхнього просування вперед.

За результатами роботи на Бахмутському напрямку генерал-полковник прийняв низку рішень. Зокрема, щодо зосередження основних зусиль на загрозливих напрямках та застосування маневру вогневими засобами.

“Командувач, як завжди, звернув увагу командирів на ключовий пріоритет – збереження життя наших воїнів та мінімізація втрат”, – ідеться у повідомленні.

Читайте також:
Сирський відвідав військові частини на Куп’янському напрямку: перерозподілив сили та засоби і визначив пріоритети

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна