Командувач ПС показав, як українські воїни вночі збивають шахеди із ЗРК “Ігла” з тепловізором

Українські захисники успішно застосовують для збивання російських ударних дронів “Шахед” переносний зенітно-ракетний комплекс “Ігла”, оснащений тепловізором.

Відео опублікував командувач Повітряних сил Микола Олещук.

“Успішне застосування по “шахедах” ПЗРК “Ігла” з тепловізійним обладнанням. Завдяки такій модернізації мобільні вогневі групи Повітряних сил стають ще ефективнішими в темну пору доби!” – написав він.

На відео “шахеди” збивають з ПЗРК “Ігла” та зенітного ракетного комплексу на південному напрямку.

Раніше волонтер Сергій Притула повідомив, що тепловізори на “Ігли”, зокрема, його фонд.

“Тепер завдяки вашим донатам наші мобільні групи ППО збивають вночі з ПЗРК і ракети, і “Шахеди”! Завдяки вам ми посилюємо мобільні групи ППО необхідними ґаджетами, щоб збивати все те, що росіяни скеровують у бік наших міст та сіл і додатково захищаємо нашу критичну інфраструктуру”, – написав Притула, закликаючи громадськість і далі донатити на посилення мобільних груп ППО.

Читайте також:
Нацгвардієць “Покемон” з ПЗРК “Ігла-1” приземлив ворожу ракету, яка летіла на Київ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна