Комбінована атака РФ: на Полтавщині, Вінниччині та у Запоріжжі сталися влучання. Які наслідки обстрілу в інших областях

Країна-агресорка Росія в ніч на 8 травня завдала комбінованого удару по Україні ракетами різних типів і “шахедами”. У низці областей зафіксовано влучання та пошкодження.

Обстріл Вінниччини

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив, що окупанти атакували об’єкти критичної інфраструктури. Є і влучання.

Обстріл Запорізької області

Масованої російської атаки зазнало Запоріжжя. Зафіксовано влучання по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури та руйнування. Попередньо, люди не постраждали, заявив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Обстріл Кіровоградської області

Через ворожу ракетну атаку в Олександрійському районі пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

“Травмовано дитину 8-ми років. Руйнувань попередньо зазнали 13 приватних будинків та майже три десятки гаражів. Всі відповідні служби працюють на місці”, – повідомив очільник ОВА Андрій Райкович.

Обстріл Полтавщини та Дніпропетровщини

“Попри вдалу роботу наших оборонців, на жаль, маємо влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури у Полтавському районі. За попередньою інформацією обійшлося без постраждалих”, – заявив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що вночі окупанти атакували область “шахедами” та різними видами ракет. Українська ППО знищила чотири ракети та п’ять БПЛА.

Читайте також:
Сили ППО знищили всі ворожі цілі, які летіли на Київ. В області є поранені та пошкодження, сталася пожежа

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна