Тайра заявила, що не збирається в політику

Відома українська парамедикиня Юлія Паєвська “Тайра”, яка пройшла російський полон, повідомила, що не збирається йти в політику й не належить до жодної партії.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

“Дійсним доповідаю:

  • В політику не збираюсь.
  • До жодної партії не маю стосунку.
  • Депутатство на будь-якому рівні мене не цікавить.

Доповідь закінчила. Бо задовбали питаннями”, – наголосила Тайра.

Вона також додала, що взагалі не вважає можливим проведення виборів на даний момент.

Імовірно, цей допис з’явився на хвилі чуток і матеріалів деяких видань зі згадками про те, що Паєвську, яка вже створила благодійний фонд “Мрія” (а також Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та інших відомих військових і ветеранів) нібито хочуть залучити до своїх лав різні політичні групи і проєкти.

Читайте також:
“Не віддавай своїх темряві”: парамедик Тайра знялася в музичному кліпі в образі лицарки в обладунках

Довідково

Юлія Паєвська “Тайра” – відома волонтерка, парамедик, яка вісім років рятувала життя військових та мирних мешканців на Донбасі. У мирному житті вона тренер з айкідо, дизайнер. Проте ще на початку війни на Донбасі сформувала свою команду парамедиків для евакуації під назвою “Ангели Тайри”. Згодом служила як парамедик у лавах ЗСУ, звільнилася.
Після повномасштабного російського вторгнення РФ знову повернулася на фронт для надання першої допомоги пораненим та їхньої евакуації, працювала в Маріуполі.

У березні 2022 року стало відомо, що Паєвську та її водія взяли в полон росіяни у районі Маріуполя, коли вона евакуювала поранених цивільних.
Про звільнення Тайри стало відомо 17 червня.

Після реабілітації вона продовжила активну громадську діяльність, заснувала благодійний фонд “Мрія”, стала лауреаткою низки престижних премій і взяла участь в “Іграх нескорених-2022” та “Іграх нескорених-2023”.

Читайте також:
Netflix випустив документальний серіал про “Ігри нескорених”. Тайра – в головній ролі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна