У Львові – влучання в дитячий садок. Уламки ракет пошкодили житлові будинки – сталася пожежа, людей евакуювали

Уночі 15 серпня російська ракета прилетіла у двір дитячого садка у Львові. Минулося без жертв.

Про це у вівторок повідомив мер міста Андрій Садовий.

Загалом через обстріл пошкоджено більше ста помешкань, вибито понад 500 вікон, зруйновано дитячий садок. 4 людини отримують медичну допомогу, загрози їхньому життю немає.

Крім цього, зафіксовано падіння уламків ракет на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. На місці сталася пожежа. Унаслідок ворожої атаки виникли руйнування помешкань. Людей евакуювали, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Є постраждалі. Їм надають всю необхідну медичну допомогу. Інформації про загиблих наразі не надходило”, – йдеться у повідомленні.

За словами очільника ОВА, невеликі займання  фіксували і в інших частинах Львова. Їх оперативно загасили. Крім того, в одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Також пошкоджено транспортні засоби.

Наслідки російського обстрілу також фіксують у Ставчанах. У населеному пункті пошкоджені десять будинків. Також відомо про людей, які зазнали легких травм. Пошкоджено будинки також у Суховолі. Постраждалих станом на 7:00 немає.

Читайте також:
Уночі окупанти випустили по Україні 28 крилатих ракет – сили ППО знищили 16

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна