“Вирулив”. Український комік, а нині військовий 3 ОШБр Віктор Розовий вперше показався після поранення. ФОТО

Український комік і військовослужбовець 3-ї окремої штурмової бригади Віктор Розовий вперше вийшов на зв’язок у соціальні мережі після того, як дістав осколкове поранення голови під час виконання бойового завдання на фронті в березні 2024 року.

На фото, опублікованому 10 травня в Instagram у форматі сторіз він показав, який має вигляд зараз і розповів про свій стан.

На світлині можна побачити шрам на голові після операції. Віктор написав, що вже все найстрашніше позаду, проте попереду його чекає тривала реабілітація.

Військовий дав зрозуміти, що має позитивний настрій та навіть пожартував.

“Вирулив. Ще є дуже багато реабілітаційної роботи, але найгірше і найстрашніше позаду. Тепер буду ви*обуватись, що проливав кров за цю країну”, – написав він у сторіз.

Про те, що Віктор отримав поранення повідомила його дружина Ольга Розова. За її словами, чоловіка поранило ввечері 21 березня. Протягом наступних двох тижнів за його життя боролися медики.

“Це дуже складна травма й важко уявити, як відбувалася його евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр та усім, хто віз Віктора ті понад 200 км (з поля бою – ред.)”, – написала Ольга.

Вона додала, що доки стояло питання життя чоловіка, родина намагалася зберігати інформаційну тишу й не повідомляти про поранення.

Читайте також:
Син Тягнибока отримав поранення на Бахмутському напрямку

 

 

 

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна